Diana Şoşoacă, un nou scandal în Parlament: Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 aprilie 2021 166 afişări

Diana Şoşoacă, un nou scandal în Parlament: Îmi  voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop

Senatorul Diana Şoşoacă anunnţă că a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că a fost bătută: Şoşoacă: „Îmi  voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, spune Diana Şoşoacă.

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forţa în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Senatoarea a intrat cu forţa în sală, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a susţinut că „s-a dat ordin să fie bătută“.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şoşoacă,
permis,
pază

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.