Diana Şoşoacă, senator AUR, fără mască de protecţie în sala de plen

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 decembrie 2020 350 afişări

Diana Şoşoacă, senator AUR, participă la prima şedinţă a forului legislativ fără mască de protecţie. Ea spune că Parlamentul nu este „groapa cu lei, ci groapa cu hiene” şi că a primit la început de mandat un laptop, un set cu pix şi stilou „foarte elegant”, regulamente şi Constituţia.

Diana Şoşoacă, senator AUR, fără mască de protecţie în sala de plen

„Suntem în plen, în Senatul României. Aşa cum am promis, o să vedeţi tot ce este aici. Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD şi PNL. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să semnezi condica, nu se mai strigă catalogul”, spune Diana Şoşoacă la începutul unei transmisiuni live pe Facebook.

Şoşoacă nu poartă mască de protecţie. După consultările de la Cotroceni, Diana Şoşoacă preciza că are adeverinţă medicală care îi permite să nu poarte mască de protecţie.

Ea apreciază că Parlamentul nu este „groapa cu lei, ci groapa cu hiene”: „Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”.

Şoşoacă precizează că a primit, la început de mandat, un laptop, un set cu pix şi stilou „foarte elegant”, regulamente şi Constituţia.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul ales la alegerile din 6 decembrie luni, la ora 12.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senator,
mască protecţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.