Dentons s-a lansat în Romania

Autor: Ioana Matei Postat la 03 aprilie 2013 55 afişări

Dentons, o nouă firmă de avocatură globală s-a constituit în urma unirii firmelor internaţionale Salans LLP, SNR Denton şi Fraser Milner Casgrain LLP (FMC).

Dentons este policentrică, neavând un sediu central şi o cultură dominantă. Firma are reprezentanţi în diverse ţări, având cunoştinţe solide de drept civil, English common law, US common law, drept islamic (Sharia law) sau legislaţie chineză.

Conform reprezentenţilor companiei, Dentons ofera solutii de business concrete şi noua firmă are o abordare pragmatica, avand ca rezultat finalizarea tranzactiilor sau disputelor, si nu simple analize teoretice, nestructurate

Firma are peste 2.500 de avocati si alti profesionisti in 79 de orase din 52 de tari din Africa, Asia Pacific, Canada, Asia Centrala, Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si CSI, Marea Britanie si SUA. Firma acoperă 24 de sectoare si 36 de arii de practica.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
romania,
firma,
avocatura,
firme,
unire,
asia,
canada,
cultura,
drept

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/dentons-s-a-lansat-in-romania-10709084
10709084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.