Demisie din AUR: A venit momentul să mă retrag

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 decembrie 2020 770 afişări

Secretarul general al Organizaţiei de Tineret a AUR, Ariadna Cârligeanu, demisionează: „A venit momentul să mă retrag, pentru a-mi dedica timpul si energia în viata civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari”.

Demisie din AUR: A venit momentul să mă retrag

Ariadna Cârligeanu, secretarul general al Organizaţiei de Tineret a AUR a anunţat că demisionează din partid.

„A sosit momentul să mă retrag din AUR. Uneori în viaţă Dumnezeu ţi le aşază prea bine sau pur şi simplu întâlneşti oameni care îţi dau o anumita direcţie, oameni care contribuie la dezvoltarea ta. Aveam 14 ani când mai în glumă, mai în serios mi-am stabilit visul: ca peste câţiva ani să formez o organizaţie care să lupte pentru românii din Basarabia şi Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar şi pentru idealista de mine. La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acţiunea 2012 pentru ca am simţit din prima clipă că acolo îmi este locul. Ce a urmat, o ştiţi şi voi, 3 ani memorabili în care am crescut alături de nişte oameni ce mi-au devenit a doua familie.Deşi nu îmi place politica, nu am stat pe gânduri când am avut ocazia să ajut la formarea AUR, alături de aceiaşi oameni dragi cu care obişnuiam să flutur tricolorul”, scrie pe Facebook Ariadna Cârligeanu.

Ea spune că AUR este un proiect în care a depus suflet, sacrificiu şi nu va regreta niciodată că a făcut parte din acest partid.

„Ce am învăţat de la George în tot acest timp este că oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupţi până la capăt, iar într-o zi, imposibilul devine posibil. Şi uite că vin momente în viaţă când ajungi la o răscruce de drum şi trebuie să iei o decizie. Ştiu că pare prea devreme, dar a venit timpul să mă retrag din AUR şi a venit timpul ca o nouă generaţie să preia Acţiunea 2012. Mă retrag din viaţa politică pentru a-mi dedica timpul şi energia în viaţa civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari”, explică Ariadna Cârligeanu.

Potrivit datelor parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, AUR a obţinut peste 8,5% din voturi la alegerile parlamentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
demisie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.