Declaraţie lui Dragnea despre Grindeanu. Ce spune preşedintele PSD

Postat la 14 iunie 2017 154 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat miercuri, înainte de şedinţa CExN despre raportul de evaluare a Cabinetului PSD, dacă Sorin Grindeanu mai poate conduce un Guvern PSD în condiţiile în care 60% din măsurile din programul de guvernare nu au fost îndeplinite. Dragne a răspuns că acest lucru trebuie să îl decidă CExN.

 Declaraţie lui Dragnea despre Grindeanu. Ce spune preşedintele PSD

Întrebat dacă Grindeanu mai poate conduce un Guvern PSD, în condiţiile în care 60% din măsuri sunt neîndeplinite, Dragnea a răspuns: "Asta trebuie să decidă tot CExN. Din păcate trebuie să ne asumăm tot".

"Nu e vorba numai de 60% măsuri neîndeplinte, e şi un procent serios de măsuri îndeplinite parţial pe care nu le putem bifa la cele îndeplinite. Asta este situaţia, mie cel puţin nu mi-a fost uşor să iau decizia de a discuta public despre aceste lucruri, dar nu e Guvernul nostru, este Guvernul României", a adăugat Dragnea.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa CExN a PSD este în desfăşurare.

Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu miniştrii Cabinetului Grindeanu înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Înainte de şedinţa PSD, Liviu Dragnea a negat că ar fi cerut demisia premierului şi a spus că reuniunea CEX este despre evaluarea miniştrilor şi nu despre vreo demisie.

Sorin Grindeanu a refuzat să dea declaraţii pe hol, înainte de a intra în sala de grup a PSD

Premierul a afirmat anterior că liderul PSD i-a cerut doar voalat demisia, dar alţi lideri social democraţi i-au solicitat-o direct.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.