Decizie şoc: o companie aeriană low cost renunţă TOTAL la SCAUNE

Postat la 02 septembrie 2017 5348 afişări

O companie aeriană din Columbia a luat o decizie considerată scandaloasă: aceea de a renunţa complet la scaune în aeronavele sale şi de a lăsa toţi pasagerii să stea în picioare pe tot parcursul călătoriei.

Decizie şoc: o companie aeriană low cost renunţă TOTAL la SCAUNE

Compania VivaColombia vrea să renunţe total la scaune pentru a putea înghesui mai mulţi pasageri în fiecare aeronavă şi, astfel, pentru a putea creşte profitul şi scădea costul biletelor de avion.

VivaColombia vrea să adauge 50 de noi aeronave Airbus 320 flotei sale pentru a face faţă numărului tot mai mare de turişti. Noile avioane vor avea mai multe scaune şi un cost mai mic de întreţinere şi vor fi puse în funcţiune în 2018, scrie The Independent.

William Shaw, fondatorul companiei, a explicat că îşi doreşte să se renunţe la scaune şi ca pasagerii să zboare stând în picioare. "Cui îi pasă că nu are un sistem de entertainment pentru un zbor de o oră? Cui îi pasă că nu e marmură pe jos şi că nu sunt alune?"

Autoritatea de aviaţie civilă nu este, însă, de acord cu această decizie. Directorul columbian a explicat, unui radio columbian, că nu este de acord  cu această decizie, pentru că oamenii trebuie să călătorească în condiţii civilizate. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.