DECIZIE INEXPLICABILĂ în politica din România. În 25 de ani nimeni nu a avut curajul să spună aşa ceva. „Sunt STUPEFIAT”

Postat la 08 august 2015 22653 afişări

După 25 de ani de la Revoluţie. o decizie inexplicabilă a fost luată la nivel înalt. Documentul despre care niciun politician nu a avut curajul să vorbească public până acum a ajuns pe masa lui Klaus Iohannis care şi-a dat aprobarea. Deşi nu este străin de situaţia creată, Crin Antonescu se declară „stupefiat” şi „şocat” de efectul pe care l-a provocat. Care este adevărul:

DECIZIE INEXPLICABILĂ în politica din România. În 25 de ani nimeni nu a avut curajul să spună aşa ceva. „Sunt STUPEFIAT”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decizie,
romania,
klaus iohannis
/actualitate/decizie-inexplicabila-in-politica-din-romania-in-25-de-ani-nimeni-nu-a-avut-curajul-sa-spuna-asa-ceva-sunt-stupefiat-14668383
14668383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.