Decizie în Franţa. Ce se întâmplă cu cei care au primit prima doză de AstraZeneca

Autor: Andreea Tobias Postat la 09 aprilie 2021 45 afişări

Decizie în Franţa. Ce se întâmplă cu cei care au primit prima doză de AstraZeneca

Persoanele cu vârsta sub 55 de ani care au primit prima doză de AstraZeneca în Franţa vor face rapelul cu un alt vaccin coronavirus.

Declaraţia aparţine ministrului Sănătăţii, Olivier Véran, potrivit Agenţiei ANSA.

„Este absolut logic", a spus Véran, menţionând totuşi că anunţul oficial va veni de la Institutul Superior de Sănătate (Has) într-o conferinţă de presă, vineri.

Institutul Superior de Sănătate a suspendat în 19 martie administrarea vaccinului AstraZeneca pentru cei care au sub 55 de ani.

„The Telegram” scrie că autoritatea franceză de sănătate va anunţa vineri că serurile Moderna şi Pfizer ar trebui folosite la rapel pentru persoanele cu vârsta mai mică de 55 de ani care au primit prima doză de AstraZeneca.

Cu toate acestea, Olivier Véran a reiterat ideea că Franţa continuă să încurajeze folosirea vaccinului AstraZeneca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
astrazeneca,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.