Decizia care poate schimba Europa aşa cum o ştim. Franţa şi Germania fac o cerere fără precedent

Postat la 29 august 2016 3604 afişări

Merkel şi Hollande pregătesc unul dintre cele mai controversate...

Decizia care poate schimba Europa aşa cum o ştim. Franţa şi Germania fac o cerere fără precedent

Mulţi terorişti, inclusiv militanţii reţelei Stat Islamic, folosesc servicii criptate de mesagerie în locul site-urilor de socializare, pentru a evita interceptarea conversaţiilor.

Autorităţile au oferit drept exemplu al refuzului de cooperare cu autorităţile aplicaţia de mesagerie a companiei Telegram, argumentând că sunt necesare legi care să se aplice tuturor serviciilor online utilizate în spaţiul UE. Telegram, înfiinţată de omul de afaceri rus Pavel Durov în 2013, se prezintă, potrivit agenţiei Reuters, drept un serviciu de mesagerie ultrasecurizat, toate conversaţiile fiind criptate. Caracteristici similare are şi aplicaţia WhatsApp, a companiei Facebook Inc.

Uniunea Europeannă vrea să combată din temelii toate aceste lucruri şi vrea să schimbe Europa aşa cum o ştim. 

Vedeţi AICI Decizia care poate schimba Europa aşa cum o ştim. Franţa şi Germania fac o cerere fără precedent

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
SECURITATE,
TERORISM

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.