Decathlon a deschis primul magazin din Brăila şi a ajuns la 28 de unităţi de vânzare

Autor: Andra Stroe Postat la 03 septembrie 2020 2659 afişări

Decathlon a deschis primul magazin din Brăila şi a ajuns la 28 de unităţi de vânzare

Retailerul european de articole sportive Decathlon a intrat cu un prim magazin în Brăila, deschis în incinta Brăila Mall. Odată cu noua deschidere de magazin, prima din acest an, reţeaua naţională ajunge la 28 de unităţi de vânzare.

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafaţă totală de 2.313 mp şi un portofoliu de 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp şi tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeţie, dar şi pentru sporturi precum, box, dans, arte marţiale, dispunând totodată de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafaţă de 203 mp.

„Deschiderea primului magazin Decathlon într-una din cele mai mari aglomeraţii urbane din ţară a fost o decizie strategică, în linie şi cu interesele şi nevoile comunităţii locale, având în vedere faptul că oraşul găzduieşte 45 de cluburi sportive, două secţii olimpice de înot şi kayak canoe, iar la nivelul întregului judeţ se găsesc mai mult de 100 de asociaţii sportive. În plus, în zonă sunt intens practicate atât sporturile de echipă, cât şi cele individuale, existând peste 50 de locuri de practică în medii naturale, precum şi terenuri de sport şi săli de fitness”, se arată într-un comunicat trimis de companie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
braila,
decathlon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.