De ce nu poate fi invitat Barack Obama la nunta Prinţului Harry

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 13 ianuarie 2018 492 afişări

Chiar dacă este de notorietate deja legătura de prietenie care există între Barack Obama şi Prinţul Harry, este puţin probabil ca familia fostului preşedinte SUA să participe la nunta regală.

GALERIE FOTO AICI

 

Potrivit Daily Mail, oficialii din Ministerul de Externe sunt îngrijoraţi că o invitaţie la nuntă adresată fostului lider american l-ar putea deranja pe Donald Trump, actualul presedinte SUA. Acesta nu a efectuat încă o vizită oficială în Regatul Unit şi nici nu s-a întâlnit până acum cu Regina Elisabeta.

 

Pe de altă parte, logodnica Prinţului Harry a făcut câteva comentarii critice la adresa lui Donald Trump, iar britanicii au ameninţat că vor protesta dacă republicanul le va vizita ţara.

 

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.