De ce a costat un milion de dolari noul pian al lui Elton John - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 octombrie 2011 37 afişări

Elton John, binecunoscut pentru cheltuielile sale extravagante, şi-a depăşit propriile limite cumpărând un pian de 1 milion de dolari la care va cânta live la concertul pe care îl va susţine la Caesars Palace în Las Vegas. u îl urmează pe cel pe care vedeta l-a realizat în perioada 2004-2009, numit “Pianul Roşu”.

Reprezentaţia susţinută la noul pian va da startul turneului care poartă un nume cât se poate de adecvat în acest context: "Pianul de un milion de dolari". Acest nou turne

Pianul cel nou este o piesă făcută pe comandă de Yamaha, pentru realizarea căruia a fost nevoie de 4 ani. Pianul are o componentă vizuală foarte importantă - poate difuza animaţii, înregistrări video sau chiar transmite în direct, şi culori care sunt în ton cu muzica. Sunt folosite 68 de televizoare LED.

Elton John are obiceiul de a-şi numi pianele în funcţie de cântăreaţa preferată din spectacol, iar porecla celui mai nou este "Blossom" (Boboc), după fosta cântăreaţă de jazz, pianistă şi artistă de cabaret Blossom Dearie.Un ecran uriaş este plasat în spatele lui Elton John şi a pianului său, pe care sunt difuzate imagini în concordanţă cu cântecele artistului. Pe scenă mai sunt cei şase membri ai formaţiei şi patru cântăreţi de backing vocal. Tema acestui spectacol este o călătorie prin cariera muzicală a artistului, iar imaginile care acompaniază spectacolul sunt din muzica, viaţa şi momentele istorice. Vedeta este celebră şi pentru ţinutele sale elaborate, care spun poveşti despre muzele sale de inspiraţie, ca John Lenon, Elizabeth Taylor sau Bernie Taupin.

Cât priveşte extravaganţele sale, Elton John cheltuia la un moment dat în jur de 2 milioane de dolari pe lună. Are proprietăţi în Anglia, SUA, Italia şi Franţa. Are zeci de maşini şi a vândut 20 dintre ele la o licitaţie, spunând că n-a apucat niciodată să le conducă. Este un pasionat colecţionar de artă şi se spune că are una dintre cele mai mari colecţii de fotografii din lume. Iubeşte şi florile, atât de mult încât la un moment dat cheltuia lunar 200.000 de dolari pe lună numai pe florile pe care le trimitea celor dragi. Odată chiar şi-a umplut un avion cu flori doar pentru o călătorie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elton John,
pian,
concer,
turneu
/actualitate/de-ce-a-costat-un-milion-de-dolari-noul-pian-al-lui-elton-john-galerie-foto-8833894
8833894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.