David Popovici mai primeşte 500.000 lei, premiu de la CS Dinamo

Autor: Mediafax Postat la 29 iunie 2022 112 afişări

David Popovici mai primeşte 500.000 lei, premiu de la CS Dinamo

Guvernul României a anunţat că a aprobat, miercuri, acordarea pentru campionul mondial la nataţie David Popovici, a unui premiu de 500.000 lei din partea Clubului Sportiv Dinamo care se va adăuga la suma de un milion de lei, premiul oferit prin intermediul Ministerului Sportului.

Anunţul a fost făcut miercuri de purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

"Guvernul a aprobat premierea sportivului român David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo, prin hotărâre de Guvern. CS Dinamo este în subordinea Ministerul Afaceri Interne. Pentru performanţele sale, David Popovici va primi, în urma aprobării Executivului, suma de 500.000 lei", a anunţat Dan Cărbunaru, după şedinţa de miercuri a executivului.

Acesta a precizat cî este vorba despre bani oferiţi prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo, aflat în subordinea MAI şi care se adaugă la suma de un milion de lei oferit de Guvernul României prin intermediul Ministerului Sportului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
david popovici,
cs dinamo,
premiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.