David Popovici, ales cel mai bun sportiv din Balcani în 2022

Postat la 29 decembrie 2022 77 afişări

David Popovici, ales cel mai bun sportiv din Balcani în 2022

David Popovici este campion mondial şi european la 100m şi 200m liber. David a câştigat 5 medalii la competiţiile majore pentru seniori, 4 fiind de aur.

Recordul mondial la 100m liber, 46.91, îi aparţine românului David Popovici. După un an poleit cu aur european şi mondial la nataţie, atât la campionatele de juniori, cât şi la cele de seniori, David Popovici şi-a desăvârşit anul perfect cu o nouă distincţie de care poate fi mândru.

Înotătorul nostru a fost desemnat cel mai bun sportiv din Balcani, în faţa unor nume colosale ale sportului mondial, Novak Djokovic şi Luka Modric, care au ocupat poziţiile doi şi trei în clasament.

Anul acesta a fost dominat de Popovici. A devenit dublu campion mondial, la 100 şi 200m liber, stabilind şi un nou record mondial.

David este şi campionul european, la aceleaşi probe. Popovici a devenit „fenomenul David” . Mai mulţi foşti sportivi au încercat să înţeleagă modul în care înoată românul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegere,
balcani,
sportiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.