Daniel Gabriel Husein, interlopul bănuit că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbalişti americani, REŢINUT

Postat la 17 septembrie 2018 378 afişări

Principalul suspect în cazul înjunghierii celor doi baschetbalişti din Brăila, Joseph McClaim şi Darrell Bowie, Daniel Gabriel Husein, cunoscut în lumea interlopă din oraş ca „Dasaev”, a fost reţinut, luni, după mai bine de 4 ore de audieri.

Daniel Gabriel Husein, interlopul bănuit că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbalişti americani, REŢINUT

Anchetatorii au decis, după mai bine de patru ore de audieri, să îl reţină pe Daniel Gabriel Husein, după ce acesta s-a prezentat singur, luni dimineaţa, la sediul Parchetului, susţinând că este nevinovat.

„Dasaev” este acuzat de tentativă de omor şi tulburarea ordinii publice şi potrivit unor surse apropiate anchetei, nu recunoaşte decât al doilea cap de acuzare.

Pe parcursul dimineţii de luni, înainte de a intra la audieri, Husein se declara nevinovat şi susţinea că a venit să vorbească cu anchetatorii tocmai pentru a clarifica lucrurile.

„Am sunat-o pe avocată şi i-am zis că nu se poate aşa ceva, ce se vorbeşte. Zic: hai să mergem să clarificăm lucrurile, dacă eu sunt vinovat, să mă aresteze. Dar dacă nu sunt vinovat, de ce să fiu eu....Au venit şi săptămâna trecută, şi în urmă cu două săptămânii (n.r. sportivii la bar), nimeni nu s-a luat de ei, că-s negri,” a declarat presei, Gabriel Husein, înainte de audierile de la Parchet.

Avocatul suspectului şi-a apărat clientul şi a spus presei că bărbatul nu poate fi judecat prin prisma reputaţiei şi cazierului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.