Daniel Constantin: Ştiu de protocolul cu UDMR, dar a fost semnat înainte de referendum

Postat la 19 decembrie 2012 12 afişări

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că ştia de protocolul semnat de USL cu UDMR şi a precizat că acesta a fost încheiat înainte de referendumul privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Întrebat dacă ştia de protocolul semnat de USL cu UDMR, Constantin a răspuns: "Ştiam, da. Eu ştiu aşa: că acest protocol a fost semnat înainte de referendum, după care s-au întâmplat mai multe lucruri şi pe motivul acesta...".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că a existat un acord semnat de el şi Victor Ponta cu UDMR înaintea campaniei, pentru guvernare în comun, el adăugând că de la declanşarea campaniei şi până alegeri "foarte multe lucruri" nu au decurs potrivit celor stabilite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Daniel Constantin,
referendum,
UDMR
/actualitate/daniel-constantin-stiu-de-protocolul-cu-udmr-dar-a-fost-semnat-inainte-de-referendum-10400849
10400849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.