Dăncilă, după întâlnirea cu grupul S&D în PE: Am discutat despre proteste şi reforma în justiţie

Postat la 26 septembrie 2018 35 afişări

Viorica Dăncilă a participat, miercuri la Bruxelles, la reuniunea grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, premierul discutând cu aceştia despre protestele din 10 august şi reforma în domeniul justiţiei în România, informează Guvernul.

Dăncilă, după întâlnirea cu grupul S&D în PE: Am discutat despre proteste şi reforma în justiţie

"Referitor la reformele din domeniul justiţiei, premierul a arătat că acestea au urmărit o mai bună calibrare a sistemului judiciar românesc la practicile europene şi la recomandările Comisiei de la Veneţia. În plus, a evidenţiat că procedura de revizuire a legislaţiei referitoare la organizarea justiţiei din România a fost transparenta şi supusă examinării Curţii Constituţionale, arătând că, în acest moment, este aşteptată evaluarea oficială a Comisiei de la Veneţia", se arată în comunicatul de presă al Guvernului, remis miercuri MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
discutare,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.