Dancă, despre măsurile sociale ale PSD şi PNL: Parcă ne uităm la desene animate cu Tom şi Jerry

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 martie 2022 18 afişări

Măsurile sociale propuse de PSD şi PNL sunt populiste şi nu rezolvă problema scumpirilor, declară deputatul Ionel Dancă, membru al partidului Forţa Dreptei: „ Zici că ne uităm la desene animate cu Tom şi Jerry. Domnii Ciolacu şi Cîţu se aleargă, se împiedică şi îşi pun piedici”.

Dancă, despre măsurile sociale ale PSD şi PNL:  Parcă ne uităm la desene animate cu Tom şi Jerry

Măsurile sociale propuse de PSD şi PNL şi vehiculate în aceste zile sunt populiste şi nu rezolvă problema scumpirilor, declară la RFI deputatul Ionel Dancă, membru al formaţiunii Forţa Dreptei.

PSD propune vouchere de 50 de euro pentru cei cu venituri mici, până la finalul acestui an şi un voucher de 30 de euro pe lună pentru elevii care primesc burse sociale, conform unor surse politice citate de site-urile de ştiri.

La rândul său, PNL propune vouchere de 100 de euro, până în vara anului viitor, potrivit unor surse liberale citate de Digi24, în timp ce preşedintele partidului, Florin Cîţu, a vorbit recent despre o reducere a CAS cu cinci procente.

Ionel Dancă spune că toate acestea sunt „măsuri populiste, pare o întrecere socialistă în cadrul coaliţiei de guvernare, între PNL şi PSD, cu măsuri dintre cele mai populiste, unele de-a dreptul comuniste, de parcă s-ar pregăti pentru anticipate. În fiecare zi, vedem tot felul de astfel de măsuri propuse ba de PNL, ba de PSD, într-o cafteală continuă între Ciolacu şi Cîţu, de zici că ne uităm la desene animate cu Tom şi Jerry. Domnii Ciolacu şi Cîţu se aleargă, se împiedică, îşi pun piedici în fiecare zi şi lumea se uită înnebunită la ei, ca la desene animate. Din când în când, în aceste episoade, mai apare şi cunoscutul buldog, care doarme în cuşcă, premierul Ciucă”.

Deputatul propune reducerea TVA-ului şi a accizelor: „Noi, parlamentarii din Forţa Dreptei, am propus măsuri de reducere a TVA-ului şi a accizelor, adică a taxelor pe care le încasează statul din facturile la energie, la carburanţi, pentru că acestea sunt principalele componente care determină inflaţia în momentul de faţă”.

Ionel Dancă mai afirmă că reducerea CAS ar fi ”o măsură neserioasă”, care nu ar ajuta persoanele cu venituri mici.​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dancă,
cîţu,
ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.