Dan Cărbunaru: România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 martie 2022 15 afişări

Dan Cărbunaru: România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile

România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.

„România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile. Autorităţile sunt în contact permanent cu retailerii”, a spus, sâmbătă, Cărbunaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, există suficientă marfă în depozite ai magazine.

Sâmbătă are loc o nouă şedinţă de Guvern în care urmează să se aprobe un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi şi facilităţi pentru transportul cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina.

La finalul şedinţei de Guvern, se vor face precizări şi despre stocurile de alimente din România.

Pe reţelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
românia,
alimente,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.