Daimler vrea să redevină lider pe segmentul maşinilor de lux. Va lansa 13 noi modele până în 2020

Postat la 08 februarie 2013 59 afişări

Daimler va lansa 13 noi modele de automobile în următorii opt ani, în cadrul unui plan agresiv de recâştigare a poziţiei de lider în funcţie de vânzările de maşini de lux, cel târziu până în 2020.

"Am mare încredere că vom redobândi poziţia de lider. În primul rând este vorba de design şi de atractivitatea produselor noastre", a declarat directorul general al grupului, Dieter Zetsche, transmite Bloomberg.

Şeful Daimler, al cărui contract ar putea fi prelungit în această lună pe încă cinci ani, are ca obiectiv majorarea veniturilor şi a livrărilor în fiecare din următorii doi ani, prin lansarea unei noi versiuni a sedanului Mercedes clasa E, a modelului coupe cu patru uşi CLA şi a noii versiuni Mercedes clasa S.

Anul trecut, Daimler a lansat versiuni actualizate ale maşinilor Mercedes clasa A şi clasa B.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lider,
segment,
Daimler,
/actualitate/daimler-vrea-sa-redevina-lider-pe-segmentul-masinilor-de-lux-va-lansa-13-noi-modele-pana-in-2020-10550639
10550639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.