Dacian Cioloş despre graţiere: Totul pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic

Postat la 19 ianuarie 2017 299 afişări

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, ''nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni pentru că principalul obiectiv al PSD-ALDE a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale''.

Dacian Cioloş despre graţiere: Totul pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic

''Prin felul în care a fost făcut azi, demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul: nu bunăstarea românilor, aşa cum au clamat înainte şi după alegeri, nu interesul public, cetăţenii sau mediul economic, nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale'', a scris Cioloş pe Facebook.

El mai susţine că ''nimic altceva nu contează'', ''niciun sacrificiu nu e prea mare: cetăţenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României''.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.