Dacă ajungeţi pe acest drum din România, fiţi atenţi la indicatoare. EROAREA care îi pune în PERICOL pe toţi şoferii

Postat la 18 iulie 2015 4876 afişări

O eroare gravă de semnalizare pune în pericol şoferii care circulă pe recent inaugurata autostradă Nădlac-Arad, scrie opiniatimisoarei.ro.

O eroare gravă a administratorilor noii autostrăzi Nădlac-Arad îi pune într-un real pericol pe şoferii care circulă pe acest drum. Oamenii au impresia că au greşit drumul şi, fie încetinesc sau opresc pentru a se decide pe unde să meargă, fie hotărăsc în ultimul moment, cu preţul unor manevre extrem de riscante. În imagini se vede cum unii şoferi taie linia continuă sau schimbă benzile în ultima secundă.

Dacă ajungeţi pe acest drum din România, fiţi atenţi la indicatoare. EROAREA care îi pune în PERICOL pe toţi şoferii

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
soferi,
semnalizare,
perico
/actualitate/daca-ajungeti-pe-acest-drum-din-romania-fiti-atenti-la-indicatoare-eroarea-care-ii-pune-in-pericol-pe-toti-soferii-14606891
14606891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.