Dacă ai aceste caracteristici, înseamnă că eşti o persoană puternică din punct de vedere mental

Postat la 03 ianuarie 2018 189 afişări

Există multe aspecte care fac ca împreună o persoană să fie considerată rezistentă din punct de vedere psihic şi există desigur un spectru care face ca unor persoane să le lipsească anumite aspecte. Totuşi, acest lucru nu înseamnă neapărat că sunt slabe.

Dacă ai aceste caracteristici, înseamnă că eşti o persoană puternică din punct de vedere mental

 Ştii să-ţi ţii emoţiile şi raţiunea în echilibru

Dacă ştii să ţii un echilibru în cele două şi poţi vedea când emoţiile câştigă în faţa raţiunii în procesul de luare a deciziilor (şi iei măsuri), atunci eşti o persoană puternică şi echilibrată, scrie Top Buzz.

Îţi petreci timpul în mod productiv

Persoanele mai slabe pot avea mii de scuze să nu termine ceva, dar persoanele puternice se concentrează pe ceea ce doresc să obţină şi astfel evită să îşi piardă timpul în activităţi neproductive.

Citiţi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.