CUTREMURUL din Italia: Încă un român mort. Bilanţul se ridică la 11 cetăţeni români care şi-au pierdut viaţa. Alţi 14 sunt în continuare daţi dispăruţi

Postat la 28 august 2016 163 afişări

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat sâmbătă seara că încă un cetăţean român din Italia şi-a pierdut viaţa în urma cutremurului produs pe 24 august, ceea ce ridică bilanţul total al celor decedaţi la 11 şi al celor dispăruţi la 14, în vreme ce alţi şase români au fost răniţi şi se află în spital.

”Trei persoane, care figurau iniţial ca fiind dispărute, au fost identificate şi sunt în viaţă. Doar una dintre aceste persoane este în prezent internată într-o unitate medicală, starea sa de sănătate fiind stabilă. Reprezentanţii Ambasadei României la Roma sunt în permanentă legătură cu unităţile medicale în care sunt internaţi în prezent 6 cetăţeni români răniţi în urma producerii seismului”, se arată într-un comunicat MAE remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CUTREMUR ITALIA,
ROMÂNI,
MAE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.