Cum va arata noul Windows 8? - VIDEO

Postat la 06 ianuarie 2011 20 afişări

In cadrul celui mai mare targ tehnologic din lume, CES, care are loc la Las Vegas, Steve Ballmer, CEO Microsoft a spus ca in acest an va aduce cateva imbunatatiri la Kinect si a oferit cateva detalii despre sistemul de operare Windows 8, pe care compania il va lansa in acest an.

Ballmer si-a inceput discursul la CES prin prezentarea rezultatelor uimitoare inregistrate de Kinect (opt milioane de unitati vandute in doar doua luni de la lansare) si a imbunatatiri pe care i le va aduce in urmatoarea perioada. Una dintre ele este aceea ca incepand cu aceasta primavara, utilizatorii vor putea folosi si comanda vocii pentru anumite servicii precum Netflix, Hulu Plus si Xbox Live.

In ce priveste Windows 8, directorul Microsoft a aratat un demo care arata o interfata timpurie a Windows 8, sistemul de operare pe care Micrososft il va lansa in acest an. Sistemul va fi compatibil cu toate procesoarele moderne, potrivit digitaltrends.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Microsoft,
Kinect,
Windows 8
/actualitate/cum-va-arata-noul-windows-8-video-7868285
7868285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.