Cum se fură motorină din autobuzele STB: „Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei”

Postat la 21 ianuarie 2022 3108 afişări

Cum se fură motorină din autobuzele STB: „Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei”

Directorul STB, Adrian Criţ, a declarat, joi, că furturile de combustibil din autobuze sunt „la ordinea zilei” şi că s-au făcut plângeri penale în acest sens. Un video apărut în spaţiul public arată modul prin care unii şoferi fură motorină din rezervoare.

„Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei, avem plângeri penale efectuate. Pe de altă parte, piesele şi componentele comandate dispar din punctele de lucru”, a declarat, joi, directorul STB, Adrian Criţ, la scurt timp după declanşarea grevei care a paralizat oraşul.

Sindicaliştii STB neagă acuzaţiile directorului, chiar dacă au avut loc în trecut anchete şi reţineri ale şoferilor care furau motorină.

Potrivit surselor STB, furtul de motorină din rezervoarele autobuzelor se face cu furtunul, iar combustibilul se trage pur şi simplu din rezervor şi se pune în canistre sau în bidoane de plastic, aşa cum se întâmplă şi în imaginile video.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autobuze,
combustibili,
furt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.