Cum să vinzi produse tradiţionale: faci o stână şi aduci preoţi la inaugurare (GALERIE FOTO)

Postat la 25 martie 2012 65 afişări

Organizatorii Târgului naţional de produse agricole şi ecologice Ecoagris de la Iaşi, desfăşurat în acest weekend în Parcul Bisericii Toma Cozma, au invitat la inaugurare doi preoţi să rostească rugăciuni şi să ţină cuvântul de deschidere.

"Toate ostenelile şi eforturile pe care le-am făcut pentru a atrage atenţia asupra importanţei pe care o are alimentaţia sănătoasă nu au fost zadarnice, ci ele s-au bucurat de o bună receptivitate atât din partea producătorilor, cât şi din partea cumpărătorilor", a spus preotul Mihai Mărgineanu, care a susţinut "cultivarea alimentaţiei sănătoase, precum şi ideea unui comerţ sănătos, a unei manifestări umane, fireşti, sănătoase".

Pe lângă brânzeturi, preparate din carne şi peşte şi articole de uz agricol, târgul Ecoagris a expus o serie de produse de post, între care prăjituri de casă, fructe, conserve de legume, siropuri, dulceaţă de usturoi, dulceaţă de ardei iute, dulceaţă de măceşe, dulceaţă de piper alb, dulceaţă de zmeură, murături, pâine de casă,bere de ghimbir, palincă, miere de albine, produse apicole, săpun cu miere, propolis, cosmetice cu miere şi propolis, turtă dulce, ciocolată de casă cu miere.

Cum să vinzi produse tradiţionale: faci o stână şi aduci preoţi la inaugurare (GALERIE FOTO)

Pentru a atrage clienţii, organizatorii au amenajat în cadrul târgului o stână în miniatură, spre a arăta publicului cum sunt pregătite în mod tradiţional balmuşul, caşul şi alte produse lactate. De asemenea, au fost invitaţi meşteşugari din judeţul Neamţ cu produse de artă populară.

Târgul va avea şi o ediţie specială de Paşte, organizată în perioada 6-8 aprilie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-sa-vinzi-produse-traditionale-faci-o-stana-si-aduci-preoti-la-inaugurare-galerie-foto-9436936
9436936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.