Cum să NU fie Moş Crăciun. Imagini hilare despre moşi care sărbătoresc excesiv – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 decembrie 2012 104 afişări

Oricine ciocneşte câte un pahar cu băutură la momente festive, chiar şi Moş Crăciun. Dar sunt şi moşi care exagerează cu ciocnitul paharelor, iar Dailymail a realizat o selecţie de imagini în care se vede cât de hilare sunt situaţiile în care moşul nu numai că rămâne fără sanie şi reni ci pierde orice simţ de... orientare.

În mod evident, unii dintre moşi nu au mai putut face faţă stresului şi responsabilităţilor din perioada sărbătorilor. Unii moşi chiar îşi încarcă bateriile în moduri originale.

Oricui îi place să ciocnească câte un pahărel. Mult prea multe însă în cazul unora dintre moşi. Alţii sunt incapabili să-şi ţină ochii deschişi în mijloacele de transport în comun, alţii dorm cu capul pe birou.

Cu siguranţă că perioada de pregătire pentru sărbători este dificilă pentru unii dintre noi, dar e clar că pentru unii moşi Crăciunul este de-a dreptul extenuant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Moş Crăciun,
moşi,
craciun
/actualitate/cum-sa-nu-fie-mos-craciun-imagini-hilare-despre-mosi-care-sarbatoresc-excesiv-galerie-foto-10399041
10399041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.