Cum sa faci o capodopera intr-o cana de cappuccino? (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 31 mai 2011 569 afişări

Un american a facut senzatie dupa ce au aparut pe internet mai multe imagini cu desenele pe care le realizeaza in cappuccino.

Unii artisti picteaza pe panza, unii pe sticla, altii pe lemn. Sunt insa si oameni care au descoprit ca au o vocatie mai putin obisnuita si fac senzatie cu talentul lor. Este si cazul lui Christiaan Morris, unul dintre managerii companiei producatoare de cafea Fremont Coffee, din Seattle, Washington, care a invatat sa faca desene din spuma de cappuccino. Acesta a adunat deja fani care il considera de-a dreptul genial.

Cea care l-a descoperit pe Christiaan Morris este fotografa Chrissy May, care a observat in timpul unui interviu cum acesta isi modela spuma din cappuccino. Unelata pe care o foloseste la desen nu este alta decat simplul betisor de plastic utilizat la amestecarea cafelei.

Morris deseneaza in special personaje de desene animate sau film, din portofoliul sau facand parte figuri legendare din Star Wars, Pokemon, Donnie Darko sau Batman.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cappuccino,
arta,
capodopera
/actualitate/cum-sa-faci-o-capodopera-intr-o-cana-de-cappuccino-galerie-foto-8299074
8299074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.