Cum să cumperi două mere cu 1.500 de dolari

Autor: Ioana Matei Postat la 02 august 2013 155 afişări

O femeie din Australia a vrut să îşi cumpere două telefoane iPhone pentru 1.500 de dolari, dar a primit două mere adevărate în locul acestora, potrivit Daily Mail.

Cum să cumperi două mere cu 1.500 de dolari

Tânăra de 21 de ani din Brisbane a plasat pe un site online de cumpărare-vînzare o comandă prin care voia voia să cumpere cele două telefoane iPhone produse de Apple. La scurt timp, ea a primit un telefon din partea unei femei care i-a spus că are două  “mere”( Apples, n.r.) pe care ar putea să i le vândă.

Cele două femei au stabilit o întâlnire, iar cumpărătoarea a plătit 1.500 de dolari pentru două cutii în care ar fi trebuit să se afle telefoanele.

Ea a  deschis cutiile abia pe drumul spre casă şi a avut parte de o surpriză neplăcută: acestea nu conţineau smartphone-uri, ci mere reale.

Tânăra a făcut o reclamaţie la poliţie care i-a îndemnat pe toţi cei care fac cumpărături online să fie mai atenţi decât tânăra australiancă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mere,
cumparare,
dailymail,
telefoane,
iphone,
tanara,
australia
/actualitate/cum-sa-cumperi-doua-mere-cu-1-500-de-dolari-11199180
11199180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.