Cum pot studenţii să câştige până la 25.000 de euro

Postat la 14 februarie 2017 95 afişări

Compania de tehnologii şi servicii pentru telecomunicaţii Ericsson a deschis înscrierile pentru ediţia 2017 a Ericsson Innovation Awards (EIA); aceasta este o competiţie globală dedicată studenţilor, care le oferă acestora posibilitatea să dezvolte idei IT&C în colaborare cu experţi Ericsson. Tema de anul acesta a EIA este legată de inovaţiile tehnologice care pot influenţa pozitiv viitorul industriei alimentare şi pot combate foametea la nivel global.

Cum pot studenţii să câştige până la 25.000 de euro

Se estimează că, până în 2050, populaţia globală va ajunge la 9,6 miliarde de oameni, iar această creştere rapidă şi cerere din ce în ce mai mare pentru resursele planetei vor avea loc într-o perioadă cu impedimente economice, sociale şi de mediu. Tocmai de aceea, va fi necesară asigurarea producţiei de hrană, astfel încât acesta să fie suficientă şi sustenabilă, iar acest lucru prezintă atât o provocare majoră, cât şi o oportunitate de a îmbunătăţi viaţă şi sănătatea întregii planete.

 

În acest sens, cu ajutorul temei de anul acesta, Ericsson încurajează participanţii să se gândească la dezvoltarea unor soluţii pentru a crea o viaţă mai bună pentru miliarde de oameni, utilizând tehnologii pentru a transforma calitatea vieţii, alimentelor şi consumului acestora.

 

Competiţia EIA 2017 este deschisă pentru toţi studenţii din lume, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 14 martie 2017. După încheierea perioadei de înscriere, 10 semi-finalişti vor fi anunţaţi pe 31 martie 2017. Cele 10 echipe vor lucra împreună cu experţi Ericsson pentru a elabora produse minim viabile (MVP), cât şi planuri de business sustenabile.

 

Echipa câştigătoare va primi un premiu în valoare de 25.000 de euro, locul doi va primi un premiu de 10.000 de euro, iar locul trei va primi un premiu de 1.000 de euro. Pe lângă aceste premii, toţi participanţii vor fi invitaţi să aplice pentru oportunităţi de carieră în cadrul Ericsson, iar semi-finaliştii vor fi intervievaţi pentru internship-uri sau posturi full-time.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.