Cum m-am „ars” la Constanţa: am încercat să fumez Malimbo, dar am rămas cu buza umflată. Ce am găsit în pachet

Postat la 04 iunie 2015 3672 afişări

Cum m-am „ars” la Constanţa: am încercat să fumez Malimbo, dar am rămas cu buza umflată. Ce am găsit în pachet

„Dumneavoastră aţi îndrăzni să fumaţi aşa ceva?”. În magazia întunecoasă, ferecată cu un grilaj, lama cuterului taie unul dintre cele 600 de baxuri puse unul peste altul. Pe cartuşe scrie Malimbo, Roseman şi Capital.

 

„Dumneavoastră aţi îndrăzni să fumaţi aşa ceva?” repetă vameşul. Încuviinţez: desigur! Par pachete de ţigări ca toate pachetele. Doar denumirile sunt exotice. De pildă, Malimbo, care seamănă izbitor cu ţigările Marlboro.

 

Desfac un pachet de Malimbo, însoţit de mesajul antifumat „Smoking can damage the sperm and decreases fertility”. Trag de o ţigaretă. Am parte de o mare surpriză.

 

EXCLUSIV: Cum m-am „ars” la Constanţa! Atenţie la metoda CAPAC! Avertisment pentru toţi românii care cumpără ţigări

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanta,
pachet,
gasire
/actualitate/cum-m-am-ars-la-constanta-am-incercat-sa-fumez-malimbo-dar-am-ramas-cu-buza-umflata-ce-am-gasit-in-pachet-14397181
14397181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.