Cum îţi dai seama dacă ai fost infectat cu coronavirus, dar ai fost asimptomatic

Postat la 10 martie 2021 2532 afişări

Cum îţi dai seama dacă ai fost infectat cu coronavirus, dar ai fost asimptomatic

Persoanele care au fost infectate cu SARS-CoV-2 au mai mulţi anticorpi decât cele care nu au trecut prin boală, dar s-au vaccinat.

Titrul de anticorpi poate să fie un indiciu al unei infecţii anterioare cu coronavirus. Persoanele care au fost infectate cu SARS-CoV-2 au mai mulţi anticorpi decât cele care nu au trecut prin boală, dar s-au vaccinat.

„Studiul nostru a fost realizat folosind testele cantitative Elecsys Anti-SARS-CoV-2 S, marca Roche, care identifică întreg titrul de anticorpi dezvoltaţi, inclusiv anticorpii lgG neutralizaţi, cei care asigură imunitatea de lungă durată. Valoarea de referinţă în cazul acestor teste este de 0.8 U/ml, iar orice valoare ce depăşeşte acest cut-off indică prezenţa anticorpilor specifici în eşantionul de produs biologic analizat”, a declarat Andreea Alexandru, medic primar medicină de laborator.

Rezultatele preliminare ale studiului arată că răspunsul imun apărut după vaccinare este mai amplu la persoanele care au trecut deja prin boala COVID-19 decât al participanţilor la studiu care au declarat că nu au trecut prin această infecţie.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.