Cum îşi petrec vara designerul Louboutin, CEO-ul Twitter şi controversatul Richard Branson

Autor: Ioana Matei Postat la 06 august 2013 588 afişări

Jurnaliştii de la Financial Times au vorbit cu o serie de personalităţi despre planurile lor de vacanţă. Printre aceştia se numără designerul Christian Louboutin; redactorul şef Huffington Post; fondatorul companiei englezeşti de aspiratoare şi uscătoare Dyson; CEO-ul Twitter, Dick Costollo; dar şi Richard Branson, proprietarul Virgin Group.

Cum îşi petrec vara designerul Louboutin, CEO-ul Twitter şi controversatul Richard Branson

Printre întrebările adresate lor se numără cele despre locurile în care îşi vor petrece concediul de vară, cărţile pe care le vor citi, muzica şi tipul de mâncare preferate în vacanţă.

« Îmi voi împărţi timpul liber între Grecia, unde voi sta pe barca unui prieten, Cuba, în hotelul Ambos Mundos, unde, timp de mai mulţi ani a locuit Hemingway şi Portugalia, unde am o casă”, este modul în care spune că îşi va petrece vara designerul de pantofi Christian Louboutin. El va lua în Cuba toate cărţile scrise de Hemingway  şi „Miturile greceşti” de Robert Graves pentru Grecia.  Va asculta ultimele albume  Mika şi Daft Punk dar şi soundtrack-ul ultimului film al lui Sofia Coppola, “The Bling Ring”. Vegetalele sunt mâncarea preferată de Louboutin pe timp de vară, dar şi salata de paste, pe care o mănâncă proaspătă, preparată în casă. Telefonul mobil este obiectul de care nu s-ar putea dispensa în vacanţă: “ sunt dependent din păcate”.

Vacanţa lui preferată a fost în Cuba, când îşi aminteşte că “muzica de la boxe  nu se auzea foarte bine pe plaja".

Redactorul şef Huffington Post, Arianna Huffington, îşi va petrece vara muncind: “Voi vorbi şi voi scrie despre redefinirea succesului, voi încerca să demonstrez că bunăstarea nu ţine doar de bani şi de putere”.  Cartea pe care o citeşte, recomandată tuturor colegilor de la Huffington Post este  „Mindfulness: Finding Peace in a Frantic World”, scrisă  de profesorul de psihologie  Mark Williams.  Huffington este fan de muzică country pe care o ascultă şi vara. Lucinda Williams, Emmylou Harris, Lyle Lovett sunt printre artiştii ei preferaţi.Va mânca iaurt grecesc, fructe, cafea cu gheaţă şi ouă gătite sub orice formă.Deşi alege să muncească, va încerca să petreacă mai mult timp offline, ţinând cât mai departe cele patru telefoane BlackBerry şi urmând  “diete digitale”, chiar şi pentru câteva ore.Vacanţa ei preferată a fost în 1996, când a vizitat împreună cu familia o mănăstire din Rhodos, Grecia. "Am vorbit cu un preot înţelept, care m-a ajutat să mă încarc spiritual". A visat mereu să meargă în Hawaii, iar acesta se va îndeplini în septembrie odată cu lansarea noii ediţii  HuffPost Hawaii.

Sir James Dyson, fondatorul Dyson este fie alături de inginerii Dyson, fie  în Provence, cu familia. "Lumina, cerul de un albastru intens şi mirosul de levănţică sunt irezistibile", îşi aminteşte el. Va citi cartea  “Ingineri ai victoriei”, de Paul Kennedy. Muzica clasică este preferata lui Dyson şi îl va asculta în special pe artisul Renee Fleming. Şi Sir Dysone preferă consumul de vegetale în concediu, iar acestea sunt crescute în propria grădină: “Îmi place grădinăritul şi încerc să cresc orice, de la portocali până la măslini”. Cea mai plăcută vacanţă de care îşi aminteşte a fost în Tokyo, pe care îl consideră “mereu surprinzător”.

Dick Costolo, CEO-ul Twitter îşi va petrece şi el vara muncind. Va citi ediţIa de Kindle a cărţilor lui Colum McCann TransAtlantic.

Va fi mereu conectat la internet, iar obiectul de care nu s-ar putea dispensa este iPadul. Vacanţele înseamnă pentru el cât mai mult timp petrecut cu familia, iar locul care l-a impresionat cel mai mult este Lapa Rios, de pe insula Osa din Costa Rica.

Sir Richard Branson, fondatorul Virgin Group îşi va petrece vara pe insula  Necker, înconjurat de familie şi prieteni.  Va citi ştiri şi reviste de pe iPad. Grupul sărbătoreşte cea de-a 40-a aniversare a Virgin Records, prin urmare Branson va asculta totul de la Culture Club până la formaţii noi ca Bastille.  Va fi întotdeauna online, cu excepţia momentelor când va fi naviga sau înota. Branson a spus şi că mai multe compaii din cadrul grupului au fost fondate ca urmare a unor vise din vacanţă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-isi-petrec-vara-designerul-louboutin-ceo-ul-twitter-si-controversatul-richard-branson-11216853
11216853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.