Cum au depistat SPIONII din Israel hackeri ruşi căutând SECRETE americane

Autor: Alina Mihai Postat la 12 octombrie 2017 1254 afişări

Agenţi ai serviciilor secrete israeliene au depistat hackeri angajaţi de instituţii guvernamentale ruse care căutau numele codificate ale programelor americane de spionaj, afirmă surse citate de cotidianul The New York Times.

Cum au depistat SPIONII din Israel hackeri ruşi căutând SECRETE americane

Într-o acţiune depistată în urmă cu peste doi ani, hackeri ruşi au utilizat un instrument improvizat de căutare, un antivirus produs de compania rusă Kaspersky Lab, folosit de aproximativ 400 de milioane de oameni în întreaga lume, inclusiv de zeci de agenţii guvernamentale americane, scrie publicaţia The New York Times într-un articol intitulat "Cum a depistat Israelul hackeri ruşi căutând secrete americane".

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.