Cum arată şi cât costă casa în care trăieşte miliardarul Elon Musk

Autor: Anca Mărcuş Postat la 02 decembrie 2021 1356 afişări

Elon Musk avea o avere evaluată la începutul lunii trecute la peste 335 de miliarde de dolari, dar locuieşte într-o casă mică, de 50.000 de dolari, în Boca Chica, Texas. Casa este amenajată ca un apartament de tip garsonieră.

Cum arată şi cât costă casa în care trăieşte miliardarul Elon Musk

Fiind unul dintre cei mai bogaţi bărbaţi din lume, Elon Musk îşi poate permite cu uşurinţă să arunce sute de milioane de dolari în orice casă luxoasă pe care şi-ar dori-o.

În schimb, multimiliardarul locuieşte într-o casă mică de 50.000 de dolari în Boca Chica, Texas, unde se află sediul său SpaceX.

Musk – care are o valoare netă estimată la 160,4 miliarde de dolari – a scris pe Twitter: „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”

„Boxable Casita” , locul în care trăieşte CEO-ul Tesla, este o unitate transportabilă de 20×20, care are doar aproximativ 400 de metri pătraţi.

Casa este amenajată ca un apartament garsonieră şi are o bucătărie complet utilată, baie, living şi dormitor.

Locuinţa este open-space.

În acelaşi spaţiu miliardarul are atât dormitorul, cât şi bucătăria şi o zonă de living.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
miliardar,
casă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.