Cum arată Logan 2 şi Sandero 2, lansate la Salonul Auto de la Paris (GALERIE FOTO)

Postat la 27 septembrie 2012 16 afişări

Constructorul auto Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, prezintă joi noile modele Logan 2 şi Sandero 2 la Salonul Auto de la Paris. Cum arată Logan 2 şi Sandero 2?

Cum arată Logan 2 şi Sandero 2

Primele imagini cu modelele Logan 2 şi Sandero 2 necamuflate au apărut în publicaţia franceză L'Automobile Magazine, principala noutate pe lângă design-ul nou fiind o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere. Noul Logan vine cu un design mult schimbat, preluând elemente de la Duster şi Lodgy, notează publicaţia franceză. La interior, noul Logan propune o planşă de bord restilizată, care poate acomoda opţiunea Media Nav prezentă pe modelul Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci care poate controla funcţii precum navigarea, radioul, muzica şi apelurile telefonice hands-free. Varianta MCV nu va mai fi prezentă în gama Logan, fiind înlocuită de versiuni ale Lodgy şi Dokker, potrivit L'Automobile Magazine. Noul Sandero caută să "seducă" clienţii, notează publicaţia franceză, cu un design nou şi un interior mai atrăgător. Cu o lungime de 4 metri, automobilul vine cu o grilă frontală mărită, "un look mai hotărât" şi stopuri care amintesc de Volkswagen Polo.

Mai multe despre cum arată Logan 2 şi Sandero 2 pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacia,
logan 2,
sandero 2,
pris,
masini,
auto
/actualitate/cum-arata-logan-2-si-sandero-2-lansate-la-salonul-auto-de-la-paris-galerie-foto-10127975
10127975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.