Cum arată azi prietenii care s-au pozat la fiecare cinci ani încă din 1982 (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 30 iulie 2012 36 afişări

În ultimii 30 de ani, John Wardlaw, John Dickson, Mark Rumer, Dallas Burney şi John Molony (de la stânga la dreapta) s-au întâlnit la fiecare cinci ani în preajma lacului Copco din California ca să recreeze fotografia lor din 1982. Pe atunci, cei cinci erau doar tineri liceeni.

Ce nu se vede în prima fotografie este prietenul lor, al şaselea membru al grupului, un gândac pe care îl găsiseră şi l-au adoptat drept animal de companie.

Fotografiile s-au răspândit pe internet în ultimele zile, portaluri precum CNN sau Reddit făcând mii de accesări cu povestea celor cinci. Grupul are chiar şi o pagina web - http://www.fiveyearphotos.com - loc în care se află povestea prieteniei lor şi detalii despre fiecare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-azi-prietenii-care-s-au-pozat-la-fiecare-cinci-ani-inca-din-1982-galerie-foto-9910373
9910373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.