Cum arată apartamentul unui mafiot italian - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 aprilie 2014 1021 afişări

Mulaje eleborate din plastic, canapele în stilul Ludovic al XVI-lea, telefoane vintage şi Jacuzzi cu iniţialele gravate pe interior şi mult, mult aur. Aşa arată apartamentul unui mafiot, confiscat recent de poliţia din Napoli.

Cum arată apartamentul unui mafiot italian - VIDEO

Atunci când nu se ascund prin America de Sud sau Caraibe, mafioţii evită atenţia publică şi preferă să îşi petreacă timpul în vile secrete sau buncăre aflate la depărtare de agitaţia marilor oraşe.

Nu toţi împărtăşesc însă această viziune; unii lideri ai organizaţiilor mafiote trăiesc în lux, în centrul marilor oraşe, fără a le păsa de faptul că oricine îi poate observa, relatează Business Insider.

Cea mai bună dovadă o reprezintă un clip postat recent de către poliţia din Napoli care prezintă casa unui mafiot, lider al familiei Vanella-Grassi, aflată în suburbiile oraşului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-apartamentul-unui-mafiot-italian-video-12451935
12451935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.