Cum a ajuns fiica unui cunoscut producător de la Hollywood DATOARE VÂNDUTA. „Obişnuia să închidă un magazin şi să cheltuie aici 50.000 - 60.000 de dolari în doar câteva ore”

Postat la 01 februarie 2019 286 afişări

Când tatăl lui Tori Spelling, cunoscutul producător Aaron Spelling, a murit, în 2006, acesta a lăsat în urmă o avere de 600 de milioane de dolari.

Cum a ajuns fiica unui cunoscut producător de la Hollywood DATOARE VÂNDUTA. „Obişnuia să închidă un magazin şi să cheltuie aici 50.000 - 60.000 de dolari în doar câteva ore”

Cu toate acestea, Tori a primit, prin testament, doar 800.000 de dolari, mama ei dezvăluind pentru New York Times şi motivul.

 

Se pare că Aaron nu avea încredere că fiica sa va şti cum să gestioneze o sumă mai mare, fiind cunoscută pasiunea acesteia pentru shopping. ”Tori obişnuia să închidă un magazin şi să cheltuie aici 50.000 - 60.000 de dolari în doar câteva ore”, a declarat propria ei mamă. ”O lua razna, pur şi simplu”.

 

În cartea sa autobiografică din 2003, ”Spelling It Like It Is”, Toni mărturisea, la rândul ei: ”Nu este niciun secret că am probleme cu banii. În copilărie, am crescut într-un lux mai mare decât ar putea visa cineva. Nu am cunoscut alt stil de viaţă. Chiar şi atunci când am adoptat un stil de viaţă mai simplu, tot nu am putut să mă opresc din a cheltui mult. Chiar dacă gusturile mele nu sunt pretenţioase, tot costă foarte mult”.

 

 

De asemenea, Tori a spus pentru People în 2016: ”Am crescut într-o familie în care nu se vorbea despre bani. Nu dau vina pe nimeni, dar probabil din această cauză nu ştiu să gestionez prea bine situaţia mea financiară...”.

 

Tori şi soţul ei, Dean McDermott, au împreună cinci copii, Liam, Stella, Hattie, Finn şi Beau, iar actriţa din serialul ”Beverly Hills 90201” a mărturisit pentru People că îngrijirea celor mici costă foarte mult. 

 

În 2014, Radar Online scria că vedeta a cheltuit 6.000 de dolari pentru petrecerea aniversară a fiicei sale, Stella, într-un spa de lux. În 2017, aceasta a dat o petrecere în cinstea bebeluşului cu numărul 5 care a costat peste 40.000 de dolari, conform Daily Mail. 

 

De asemenea, o parte considerabilă din avere s-a pierdut pe multiplele operaţii estetice pe care aceasta şi le-a făcut, pe timpul petrecut la dezintoxicare de soţul ei Dean McDermott sau pe pensia alimentară pe care acesta o datorează fostei sale soţii, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
tori spelling,
datorii,
pierdere,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.