Culmea marketingului: cubul de gheaţă cu figura lui sir Richard Branson - FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 02 mai 2012 26 afişări

Compania aeriană Virgin Atlantic va răci băuturile pasagerilor cu cuburi de gheaţă cu figura patronului sir Richard Branson. "Richard cel înheţat" va fi oferit pasagerilor de primă clasă, începând cu luna mai, pentru a promova noul bar disponibil la bordul avioanelor Virgin.

Matriţa cuburilor de gheaţă a fost creată la scară, folosind măsurile exacte ale capului excentricului miliardar. O echipă de patru designeri au lucrat şase săptămâni la proiect, folosind tehnici fotografice şi scanare cu laser.

Branson este un expert în promovare neconvenţională; cea mai recentă campanie îl prezintă într-o serie de clipuri publicitare împreună cu atletul Usain Bolt. În precedentele campanii a apărut îmbrăcat în mireasă, şeic sau Elvis Presley.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
gheaţă,
sir Richard Branson
/actualitate/culmea-marketingului-cubul-de-gheata-cu-figura-lui-sir-richard-branson-foto-9586681
9586681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.