Criza gunoaielor. Joi este programată o nouă şedinţă la Consiliul Local al Sectorului 1

Autor: Petru Mazilu Postat la 24 iunie 2021 36 afişări

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat joi, de la ora 14.00, şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1. Deoarece se va vorbi din nou despre problema deşeurilor, la şedinţă au fost invitaţi ministrul mediului şi şefii instituţiilor de protecţia mediului.

Criza gunoaielor. Joi este programată o nouă şedinţă la Consiliul Local al Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a anunţat că pe ordinea de zi a şedinţei sunt „mai multe subiecte importante pentru comunitate, cum ar fi problema deşeurilor şi criza provocată de operatorul de salubritate”.

La şedinţă au fost invitate mai multe persoane care nu fac parte din aparatul Primăriei sau din Consiliul Local.

„Primarul Sectorului 1 a lansat invitaţii de participare la această şedinţă ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, prefectului Municipiului Bucureşti, Alin-Bogdan Stoica, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Florin-George Gârbacea, preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), Ionel Tescaru, şi comisarului general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Toate părţile implicate trebuie să fie prezente pentru a decide şi a găsi soluţia cea mai bună pentru locuitorii din Bucureşti”, a anunţat primarul Clotilde Armand.

Şedinţa va începe la ora 14.00 şi va fi transmisă în direct pe canalele Primăriei de pe reţelele de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gunoaie,
consiliul local,
sectorul 1

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.