Cristina Neagu le mulţumeşte fanilor: „Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă.”

Autor: Rafael Hekman Postat la 23 martie 2021 57 afişări

Liderul echipei naţionale de handbal feminin, Cristina Neagu, a ţinut să transmită mulţumiri fanilor care i-au trimis mesaje de încurajare, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice.

Cristina Neagu le mulţumeşte fanilor: „Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă.”

„Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alţii vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor. E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât şi în viaţă.” A scris Cristina Neagu, de 4 ori câştigătoare a titlului de cea mai bună handbalistă a lumii.

„Vreau în schimb să vă mulţumesc pentru susţinere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă şi multe dintre ele mi-au făcut efectiv pielea de găină. Şi am vrut să ştiţi asta.” a mai spus cea care la turneul preolimpic a marcat 22 de goluri pentru echipa României, insuficiente însă pentru a ajuta echipa României să se califice pentru Tokyo 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
handbal,
cristina neagu,
naţionala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.