Cristian Tudor Popescu: Acum 12 ani am scris despre schimbul de terenuri. Gigi Becali m-a ameninţat cu moartea. VIDEO

Postat la 21 mai 2013 143 afişări

Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu a comentat, într-o ediţie specială gândul live, condamnarea lui Gigi Becali. Patronul Stelei a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri, însă va face trei ani de închisoare, aceasta fiind condamnarea pe care o primise iniţial cu suspendare în dosarul sechestrării hoţilor de maşină.

"Nu ştiu ce părere aş putea să am, în calitate de cetăţean al acestei ţări, în legătură cu o sentinţă a justiţiei. Nu cred că trebuie să avem o părere în legătură cu o sentinţă a justiţiei. Pot să comentez justificarea, nota explicativă, care va fi redactată de cei care l-au condamnat pe Gigi Becali. Aş vrea să vă spun ceva: astăzi s-a întâmplat ceva foarte grav. Se întâmplă ca eu să fi scris în urmă cu 12 ani nişte articole legate de escrocheria asta cu schimburile cu terenurile Armatei. Pentru asta, domnul Becali m-a ameninţat public cu moartea, într-o cofetărie. Ar trebui să mă bucur pentru condamnarea lui? Nu am niciun sentiment, nici nu mă bucur, nici nu mă întristez. Nu pot decât să citez din vărul domnului Becali, Giovani: În România, închisoarea nu este pentru girafe, ci este pentru oameni", a spus editorialistul gândul.

Toate stirile sunt pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristian-tudor-popescu-acum-12-ani-am-scris-despre-schimbul-de-terenuri-gigi-becali-m-a-amenintat-cu-moartea-video-10892557
10892557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.