Creşte numărul localităţilor cu incidenţă Covid mai mare de 3 la mie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 ianuarie 2022 269 afişări

Creşte numărul localităţilor cu incidenţă Covid mai mare de 3 la mie

Numărul localităţilor cu rata de infectare peste 3 la mie a ajuns marţi la 22, cu patru mai multe decât în ziua anterioară. Şilindia din judeţul Arad rămâne localitatea cu incidenţa cea mai mare, respectiv 9,21 la mia de locuitori. În Capitală rata de infectare a crescut la 0,9 la mia de locuitori.

Numărul localităţilor care au o incidenţă Covid-19 mai mare sau egală cu 3 la mie a ajuns la 22. Luni au fost raportate 18 localităţi cu rata de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori.

Şilindia din judeţul Arad rămâne localitatea cu incidenţa cea mai mare, respectiv 9,21 la mia de locuitori.

În Capitală rata de infectare a ajuns la 0,9 la mia de locuitori, faţă de 0,87 raportată luni.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate aproape 4.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 47 de pacienţi au murit. 390 persoane sunt internate la ATI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incidenţă,
localităţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.