Covid: Compania aeriană Qantas lansează „zboruri misterioase” pentru a stimula turismul

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 martie 2021 41 afişări

Compania aeriană Qantas lansează „zborurile misterioase” într-un efort de a stimula turismul intern în toată Australia, excursii de o zi în care pasagerii nu cunosc destinaţia la îmbarcare, relatează BBC.

Covid: Compania aeriană Qantas lansează „zboruri misterioase” pentru a stimula turismul

Astfel de excursii au fost populare în anii '90.

Companiile aeriene din întreaga regiune vin cu strategii diferite pentru a aborda criza indusă de pandemie, Thai Airways anunţând săptămâna aceasta că îşi va reduce forţa de muncă cu 50%.

Transportatorii se confruntă cu o scădere severă a numărului pasagerilor pe fondul „desfăşurării neuniforme a vaccinărilor în întreaga lume, care va întârzia redeschiderea completă a frontierelor”, potrivit Asociaţiei Companiilor Aeriene Asia Pacific (AAPA).

Cifrele AAPA publicate săptămâna aceasta au arătat că numărul de pasageri pentru ianuarie a fost de doar 4% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când 33,5 milioane de pasageri au zburat în regiune.

Qantas a fost una dintre primele companii aeriene care a oferit zboruri „către nicăieri”, care decolează şi aterizează pe acelaşi aeroport după zboruri la joasă înălţime peste unele repere emblematice australiene.

Zborurile misterioase sunt cea mai recentă tactică a companiei aeriene australiene de a atrage mai mulţi pasageri să zboare.

Zborurile vor fi cu unul dintre cele trei avioane Qantas Boeing 737 din Brisbane, Melbourne sau Sydney, cu tarife economice începând de la 737 dolari autralieni - 577 dolari SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie aeriană,
zboruri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.