Coşmarul Long-COVID, povestit de o adolescentă din Galaţi: "Cred ca am avut peste 80 de simptome"

Postat la 13 decembrie 2021 483 afişări

Coşmarul Long-COVID, povestit de o adolescentă din Galaţi: "Cred ca am avut peste 80 de simptome"

O adolescentă din Galaţi a povestit coşmarul trăit după ce s-a vindecat de COVID. Fata are probleme mari de sănătate specifice sindromului Long COVID, iar specialiştii atrag atenţia că se poate întâmpla oricui.

Adolescenta a realizat o filmare în care a povestit ce a păţit după ce s-a vindecat de COVID 19. Ea vorbeşte despre probleme de respiraţie, presiune în piept, palpitaţii, amorţeli ale membrelor, oboseală, lipsa poftei de mâncare, vedere afectată, inflamaţie la cap şi dureri de burtă.

„Simptomele sunt groaznice, nu am mai putut să-mi desfăşor activităţie fizice, cred ca am avut peste 80 de simptome, peste tot”, a relatat tânăra.

Fata a mai spus că anterior COVID nu a avut probleme de sănătate şi că a făcut sport. Se poate întâmpla oricui, trag un semnal de alarmă specialiştii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adolescent,
cosmar,
galati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.