CORONAVIRUS. „Salt” uriaş într-un judeţ care avea până acum extrem de puţine cazuri confirmate. Bilanţul rămâne neschimbat în 13 judeţe din România

Autor: Adina Petcu Postat la 03 iunie 2020 1133 afişări

Coronavirus România

Potrivit datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, în data de 3 iunie, situaţia din România arată în felul următor:

  • Cea mai afectată zonă este, în continuare, Suceava, cu 3.540 cazuri.
  • Bucureşti se clasează pe locul al doilea, cu 2.081 cazuri.
  • Situaţia e destul de gravă şi în Neamţ, unde s-au înregistrat 884 de cazuri (niciun caz nou de ieri).

În schimb, în judeţul Vâlcea au fost raportate până acum 31 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Judeţul Brăila, care avea până ieri doar 32 de cazuri confirmate, a făcut un salt uriaş în ultimele 24 de ore în privinţa numărului de pacienţi depistaţi cu COVID-19. Deşi 41 pare un număr mic în comparaţie cu situaţia din alte judeţe, diferenţa raportată la ritmul de creştere de până acum este semnificativă. Până luni, în Brăila fuseseră anunţate doar 28 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În 13 judeţe din ţară, bilanţul noilor cazuri nu a crescut deloc faţă de cel anunţat ziua precedentă. Acestea sunt: Arad, Bacău, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Maramureş, Neamţ, Olt, Sălaj, Tulcea, Vaslui, Vâlcea.

Vedeţi pe MEDIAFAX.ro numărul cazurilor confirmate de COVID-19, pe judeţe:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.