Coresi Shopping Resort caută să angajeze 500 de oameni

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 ianuarie 2015 2298 afişări

Coresi Shopping Resort, dezvoltat de Immochan România la Braşov, va organiza pe 4 februarie un eveniment pentru a recruta 500 de angajaţi. Evenimentul va avea loc în Aula Universităţii Transilvania din Braşov, în data de 4 februarie 2015, între orele 10:00 şi 18:00.

Coresi Shopping Resort caută să angajeze 500 de oameni

În ziua dedicată angajărilor, peste 12 companii, între care şi Auchan, vor recruta personal pentru noul centru comercial care se va deschide la Braşov în martie 2015.

Între companiile care caută personal pentru spaţiile din cadrul Coresi Shopping Resort se numără Auchan, magazinele grupului Inditex (Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho şi Pull&Bear), Kenvelo, Tom Tailor, Lee Cooper, Time Out, Douglas, CCC, Yves Rocher, LC Waikiki, Decimas, Sergiana, Belvedere, Flanco, Office Shoes, Book City.

85% din spaţiile comerciale ale complexului comercial sunt deja închiriate şi 95% vor fi deja accesibile publicului la momentul deschiderii, în martie. Coresi Shopping Resort se confruntă acum cu o cerere mare de mp suplimentari.

Coresi Shopping Resort se pregăteşte pentru inaugurarea programată pe 27 martie 2015. Aflat în plină predare a spaţiilor interioare, a fost demarat deja procesul de amenajare a spaţiilor verzi şi a locurilor de parcare. Pentru a susţine lucrările exterioare, în perioada februarie – martie, echipa de muncitori se va mări la 1500 – 1600 de persoane.

Traficul estimat pentru Coresi este de 10 milioane de vizitatori pe an, incluzând deopotrivă locuitorii Braşovului, pe cei din vecinătate şi turiştii.

Zona centrală a proiectului Coresi va găzdui pe o suprafaţă de 1.100 mp un spaţiu de divertisment în care întreaga familie îşi va putea petrece timpul în mod activ. Astfel, pentru prima oară în România, „inima” unui centru comercial devine zonă dedicată petrecerii timpului liber.

În Coresi vor exista patru piaţete, cu nume distincte şi un punct de agrement definitoriu cum sunt caruselul sau scena unde se vor desfăşura scene de teatru sau concerte.

Zona destinată cinematografelor, care se întinde pe 3.200 mp, va reuni opt săli digitale, parte dintre ele multifuncţionale, ce pot fi transformate în săli de conferinţe, de teatru sau de recepţii.

Între retaileri se numără H&M, Auchan,  iStyle, Premium Reseller, Office Shoes, Inditex, Kenvelo, Flanco, Decimas, Sabrini, Yves Rocher, TUI Travel, Arsis - Vodafone, Inmedio şi Sensiblu. Galeria comercială a Coresi Shopping Resort se desfăşoară pe o suprafaţă de 32.000 mp şi o lungime de 650 metri, 10% fiind destinată zonei de food court. Zona de food-court, una dintre ancorele principale ale Coresi, se întinde pe o suprafaţă de 3.500 mp şi oferă 1.500 locuri la mese la care se adaugă 500 în exterior.  Zonele de fast-food, slow-food, bar şi lounge au fost gândite pentru crearea unei atmosfere în care clienţii să se regăsească indiferent de aşteptări.

Platforma din faţa centrului comercial va fi amenajată astfel încât, în timpul sezonului cald, va cuprinde terasele restaurantelor găzduite la interior, clienţii având vedere spre Tâmpa, muntele emblematic al Braşovului. Inspirat de tradiţiile Braşovului, Coresi Shopping Resort va avea o zonă dedicată artizanilor oraşului (sticlari, pielari, bijutieri, olari sau producători de arme). Astfel că, pe esplanada din faţa centrului comercial, de dimensiunile unui teren de fotbal, vor fi ridicate cabane utilate, cu suprafeţe între 9-12 mp, şi care vor găzdui atelierele artizanilor locali.

Fazele Coresi Shopping Resort:

Proiectul global înseamnă 100 ha şi 95.500 mp suprafaţă totală închiriabilă. 

În prima faza, va fi costruit Centrul comercial şi de distracţii pe o suprafaţă totală de 24 ha şi reprezentând o investiţie de 60 milioane de Euro.

Cea de-a doua fază, dezvoltata pe 8 ha de teren, va însemna construcţia unui parc comercial cu retaileri de mobilier şi decoraţiuni, bricolaj, articole sportive, service auto, benzinărie şi un complex de birouri. Va oferi 1200 locuri de parcare.

In cea de-a treia fază, a fost gândit un ansamblu rezidenţial de 4000 de locuinţe. Proiectul va fi dezvoltat de Avantgarden.

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizare patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan. Immochan România are în acest moment în dezvoltare două proiecte: Coresi Shopping Resort din Braşov şi un centru comercial în Drumul Taberei, Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

Fondată în 1976, Immochan, filiala imobiliară a Grupului Auchan, este una dintre primele societăţi europene de dezvoltatori imobiliari, proprietari şi operatori de centre comerciale. În 2013, pe plan internaţional, Immochan a investit 617 milioane de euro în 235.000 mp de galerii comerciale; societatea gestionează 362 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de mp de galerii comerciale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coresi-shopping-resort-cauta-sa-angajeze-500-de-oameni-13793459
13793459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.