Copos incepe constructia turnului de birouri Ana Tower. La cat se ridica investitia

Postat la 18 aprilie 2011 14 afişări

Lucrarile de constructie la imobilul de birouri Ana Tower din apropierea hotelului Crowne Plaza din Bucuresti vor incepe in 3-6 luni, a declarat agentiei MEDIAFAX omul de afaceri George Copos, mentionand ca investitia se ridica la circa 70 de milioane de euro.

"Sper ca foarte curand sa va invit la inceperea lucrarilor. Asta inseamna in 3-6 luni", a declarat Copos. El a mentionat ca imobilul va avea o suprafata de 33.000 de metri patrati si va presupune o investitie de aproximativ 70 de milioane de euro. Copos detine un teren de 3.500 de metri patrati langa hotelul Crowne Plaza, controlat tot de omul de afaceri, unde a anuntat inca din anul 2008 ca vrea sa dezvolte un turn de birouri. Din cauza crizei financiare, constructia acestuia a fost amanata, la fel ca si alte proiecte imobiliare pe care omul de afaceri le-a anuntat. Ziarul Financiar a scris recent ca omul de afaceri s-a asociat pentru constructie imobilului cu devoltatorul GTC, care a finalizat in Bucuresti complexul City Gate din Piata Presei Libere, Europe House si America House din Piata Victoriei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
Copos,
birouri,
constructie
/actualitate/copos-incepe-constructia-turnului-de-birouri-ana-tower-la-cat-se-ridica-investitia-8168815
8168815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.